070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Op 4 en 5 november 2022 organiseert de Ledenbijeenkomst van de hoofdsector Natuursteen de Natuursteen Tweedaagse in Putten. Met een vernieuwende ledenvergadering en een talkshow, een beurs met netwerkmogelijkheid en natuurlijk ouderwetse gezelligheid om de onderlinge ledencontacten te verdiepen.

Op 4 november zetten de begunstigende leden van de NOA een beurs op. Uiteraard is het TBA daar ook aanwezig. Tijdens de beurs kunt u met onze technische adviseurs van gedachten wisselen over producten, diensten, diverse toepassingen en mogelijk nieuwe ontwikkelingen. En delen we weer leuke gadgets uit waar u wat aan heeft. Daarnaast doen we een oproep aan alle natuursteenbedrijven om prachtige natuursteenprojecten aan te melden voor Mebest.

Het evenement is op 4 en 5 november in het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, Strandboulevard 3 Putten. De beurs begint op 4 november om 17.00 uur. Ga voor meer informatie naar www.noa.nl/nl/agenda/natuursteen-tweedaagse.

Download de gratis TBA-app!