070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Als vakman of vakvrouw blijft je medewerker zich ontwikkelen in zijn werk. De één specialiseert zich in de vaardigheden van het eigen vakgebied. De ander vindt het interessant om juist eens een andere richting te verkennen. Of om zich te ontwikkelen richting leidinggeven. En wie zelf ondernemer is, bereidt zich natuurlijk doorlopend slim voor op de toekomst.

Plannen

De Afbouwacademie helpt medewerkers, zzp’ers en werkgevers op weg bij al deze onderwerpen. En dat doet De Afbouwacademie in de ruimste zin van het woord. Met een overzichtelijke website met trainingen en praktische informatie. Met een goed bereikbare helpdesk, die informeert en ondersteunt waar nodig. En met een netwerk aan adviseurs in het hele land, die klaar staan om hun kennis te delen. Over veiligheid, gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Over trainingen en subsidies. En natuurlijk over het maken van ontwikkelingsplannen voor je medewerkers en je bedrijf.

Trainingen

www.afbouwacademie.com verzamelt allereerst de beste trainingen van dit moment. Je medewerker kiest eenvoudig zijn vakgebied of sector. De website presenteert daarna suggesties die voor hem interessant kunnen zijn. Dat kunnen klassikale trainingen zijn, maar ook e-learnings. En goed om te weten: alle e-learnings op de site zijn helemaal gratis! Zo kan hij altijd leren waar en wanneer het hem uitkomt.

Gratis advies

Wil je medewerker advies bij het kiezen, heeft hij een vraag over een training of kan De Afbouwacademie hem ergens anders mee helpen? Dat doen ze met alle plezier. Hij kan hiervoor bellen, mailen of chatten. De contactgegevens staan op www.afbouwacademie.com.

Onze adviseurs

Als werkgever heb je ongetwijfeld altijd de toekomst in het vizier. Je houdt de ontwikkelingen in de markt bij en je denkt na over innovatie. Je kent de uitdaging van werving en behoud van goede mensen. De regionale adviseurs ondersteunen je graag bij dit soort onderwerpen. Hoe maak je een persoonlijk opleidingsplan? Wat beschrijf je in een ontwikkelingsplan voor je bedrijf? Hoe houd je mensen gemotiveerd, vakbekwaam, veilig en gezond aan het werk? Neem gerust contact op voor deskundig (en kosteloos) advies op maat.

Nieuwsbrief

De Afbouwacademie actualiseert het trainingsaanbod op de website continu. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Val je als werknemer onder de cao Afbouw? Dan ontvang je bovendien een shoptegoed van 10 euro bij bol. com! Inschrijven voor de nieuwsbrief kan op www.afbouwacademie.com/actie. De Afbouwacademie is een initiatief van CNV Vakmensen, FNV Bouwen en Wonen en NOA.

Download de gratis TBA-app!