070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Tijdens de werkzaamheden komen onze technische adviseurs veel voorkomende problemen tegen. Daarom ontwikkelen wij kennispapers die je informeren over de mogelijke risico’s in je werk. In juli 2023 hebben we de kennispaper Dekvloeren met ingefreesde vloerverwarming afwerken: goed idee
of toch niet? gepubliceerd.

Steeds vaker worden bestaande dekvloeren alsnog voorzien van vloerverwarming. Bijvoorbeeld om een woning meer duurzaam te maken of simpelweg vanwege een behoefte aan comfort. Dit gaat vaak in combinatie met een nieuwe vloerafwerking zoals ook door onze branche wordt geleverd. De vraag
ontstaat dan: gaat deze ‘nieuwe’ methode van aanbrengen tot problemen leiden?

Ben je benieuwd naar het antwoord? De kennispaper Dekvloeren met ingefreesde vloerverwarming afwerken: goed idee of toch niet? gaat hier dieper op in. Ga naar www.tbafbouw.nl/kennispapers en download het document!

Download de gratis TBA-app!