070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Dit jaar organiseert de NOA in samenwerking met Easyfairs de Afbouw Vakdagen 2023. Honderden leveranciers en adviseurs presenteren op dit evenement de nieuwste ontwikkelingen in de afbouw. Uiteraard is het TBA ook aanwezig. Tijdens deze dagen kun je met onze technische adviseurs van gedachten wisselen over producten, diensten, diverse toepassingen en mogelijk nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast delen wij mooie TBA-tasjes en handige gadgets uit waar je wat aan hebt.

Bovendien kun je dit jaar bij onze stand racen op het circuit in Zandvoort. Waag je aan een super snelle auto in onze Formule 1 simulator en win een trofee en een fles champagne! Verder willen we je bij onze stand graag voorstellen aan Volandis. Deze organisatie adviseert werknemers en werkgevers over gezond werken in de afbouwsector. Het evenement is op woensdag 8 november en donderdag 9 november van 13.00 uur tot 21.00 uur. Het evenement wordt gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem.

Kom naar dit unieke evenement en bezoek onze stand E07! Registreren kan hier!

Adresgegevens
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

 

Download de gratis TBA-app!