070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Op 8 en 9 november 2023 vonden de Afbouw Vakdagen van de NOA plaats in Gorinchem. Tijdens dit event lieten een groot aantal producenten, (toe)leveranciers en dienstverleners hun nieuwste technieken, apparatuur en diensten zien. Technisch Bureau Afbouw was ook dit jaar van de partij.

Onze technische adviseurs spraken met enthousiaste bezoekers over onze producten en diensten, ontwikkelingen en innovaties. Verder kon iedereen plaatsnemen in een F1-simulator bij onze stand. De deelnemers hadden een leuke ervaring en praatten erover met anderen. De winnaar van de dag ontving een fles champagne en een beker. Dit zorgde ervoor dat de deelnemers telkens terugkwamen om het leaderbord te bekijken.

Al met al, was het evenement een groot succes voor het TBA en de afbouwsector. De combinatie van vriendelijke bezoekers, gemotiveerde standhouders en de F1-simulator zorgde voor een positieve, dynamische reuring bij onze stand. Op naar de volgende beurs!

Download de gratis TBA-app!