070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Onze technisch adviseurs geven hersteladvies

Helaas is het niet altijd mogelijk om schade te voorkomen. Wanneer schade optreedt, is het in de praktijk niet altijd eenvoudig te verklaren, wat het herstel lastig maakt. Onze technisch adviseurs kunnen in dergelijke gevallen een diagnose stellen en je adviseren over mogelijke oorzaken en gevolgen. Hierover ontvang je een rapport. Als je wilt, geven zij ook aanvullend hersteladvies. Voorbeelden van schade zijn onder andere:

• Scheurvorming in wanden en plafonds
• Verzakken van plafonds
• Verkleuringen van stucwerk
• Het loslaten van kunststofvloeren
• Blaasvorming bij sierpleisterwerk

Voorkomen is beter dan genezen: wij bieden kwaliteitsbewaking met rapportage

Hierdoor is het mogelijk om gemakkelijk goedkeuring te geven voor een deel van het afbouwproces. Onze technisch adviseurs voeren kwaliteitscontroles uit op cruciale momenten en verstrekken hierbij rapporten. Kwaliteitsbewaking kan bijvoorbeeld worden toegepast op akoestische plafonds, restauraties van bijzondere muren en dekvloeren met vloerverwarming. Natuurlijk zijn er nog vele andere mogelijkheden. Als je vragen hebt over je project en onze kwaliteitsbewaking, neem dan gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze diensten op www.tbafbouw.nl/technische-diensten.

Download de gratis TBA-app!