070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Valt je medewerker onder de cao Afbouw? Goed nieuws! Profiteer kosteloos van het Individugerichte Preventiezorgpakket, inclusief het bekende PAGO (Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek) en een DIA-adviesgesprek. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om de gezondheid van je medewerker te evalueren en vooruit te kijken.

Een recht, geen verplichting

Het PAGO is een op maat gemaakte gezondheidscontrole. Deze medische evaluatie wordt elke 4 jaar (als je boven de 40 jaar bent elke 2 jaar) aangeboden door de arbodienst. Je medewerker ontvangt een uitnodiging via een brief op zijn huisadres of via jou als werkgever. Raadpleeg www.volandis.nl/wanneer-is-jouw-dia-en-of-pago om te zien wanneer de uitnodiging wordt verstuurd.

Ontdek wat je medewerker te wachten staat!

Voor aanvang van het PAGO vult jouw medewerker een uitgebreide vragenlijst in, waardoor de bouwarts een helder beeld krijgt van zijn gezondheid. Tijdens het PAGO voert een doktersassistent verschillende metingen uit, gevolgd door een gesprek en een lichamelijk onderzoek door de bouwarts. Dit onderzoek is specifiek gericht op beroepsgebonden gezondheidsrisico’s en het risico op hart- en vaatziekten. Na het PAGO ontvangt jouw medewerker een persoonlijk advies en indien nodig een verwijzing of verdere begeleiding.

Privacy staat voorop

De informatie verkregen tijdens het PAGO wordt nooit gedeeld met de werkgever, tenzij de medewerker hier expliciet toestemming voor heeft gegeven. Alle gegevens worden veilig bewaard in zijn medisch dossier, waar ook resultaten van medische tests, laboratoriumonderzoek, preventieve consulten en werkplekonderzoek zijn opgenomen.

Medische keuring

Bekijk het PAGO als een persoonlijke medische check-up en maak gebruik van dit waardevolle aanbod van de afbouwsector! Kijk op www.volandis.nl/aan-de-slag/afbouwsector voor meer informatie.

Download de gratis TBA-app!