070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

MONUMENT vormt het jaarlijkse ontmoetingspunt voor professionals in monumentaal vastgoed, evenals voor eigenaren en beheerders. Hier ontdek je innovaties, oplossingen en bewezen methoden, en kun je kosteloos deelnemen aan diverse symposia en debatten.

Kennisdeling en zakendoen

Gedurende drie levendige beursdagen is MONUMENT 2024 het bruisende epicentrum van de erfgoedsector. Exposanten benutten het platform om hun expertise te presenteren en hun naamsbekendheid te vergroten. Bezoekers hebben dé gelegenheid om zich te oriënteren op actuele ontwikkelingen, innovaties en een breed scala aan informatie over de toekomst van de sector.

NOA STUC en Terrazzo aanwezig

Dit jaar nemen NOA STUC en Terrazzo deel aan MONUMENT 2024, met standnummer 7.B014. De beurs vindt plaats van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Gratis toegang via voorregistratie

MONUMENT 2024 biedt gratis toegang aan iedereen die zich tijdig als bezoeker voorregistreert. Voorregistratie is mogelijk vanaf dinsdag 19 maart 2024. Bezoekers hebben ook vrij toegang tot de beurzen HOUTBOUW en Renovatie & Transformatie. Een toegangskaartje aan de deur kost € 30,- incl. BTW.

Uitgebreid inhoudelijk programma

MONUMENT 2024 wordt ondersteund door een krachtig inhoudelijk programma. Kennispartners en exposanten verzorgen een divers aanbod van vrij toegankelijke symposia, lezingen en debatten.

Voor meer informatie kun je terecht op www.monumentenbeurs.nl.

Download de gratis TBA-app!