070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Wil je anderen ook laten meegenieten van jouw afbouwproject? Stuur een foto of video van je werk of deel het op je sociale media. Hiermee maak je kans op €50,- Bol.com shoptegoed!

De challenge is gericht op het verbeteren van het imago van de vakgebieden, met als motto ‘De Pracht van het Ambacht’. De Afbouwacademie nodigt afbouwers uit om hun projecten te delen, zodat iedereen kan genieten van al het moois dat dagelijks in onze sector wordt gemaakt.

Meedoen kan op de volgende manieren:

  1. Stuur een foto of video naar Amanda Kruijsse van De Afbouwacademie via
    06 – 25 41 31 41 of;
  2. Deel een foto of video op LinkedIn of Instagram met de hashtag #mijnafbouwproject. Vergeet De Afbouwacademie niet te taggen: @DeAfbouwacademie of;
  3. Mail je beelden naar info@afbouwacademie.com

Let op: meedoen kan tot 31 mei. We kijken uit naar je inzending!

De winnaar van de laatste challenge, Jens Zimmerman, aan het woord: “Deze buitenkeuken maken was echt leuk.”

Jens van Hutting Natuursteen in Friesland heeft samen met zijn collega’s een mooie buitenkeuken gebouwd voor een klant op Curaçao. “Ik ben al sinds mijn zestiende actief in natuursteenwerk en waardeer de afwisseling in mijn werk, variërend van keukenbladen tot restauratiewerk”, vertelt Jens. “De vrijheid om de keuken naar eigen inzicht te bouwen was voor mij een mooie uitdaging, waarbij we creatief moesten zijn. En als het nodig is, help ik graag met het plaatsen”, zegt hij met een glimlach.

Bekijk het hele interview op www.afbouwacademie.com/jenszimmermann

Download de gratis TBA-app!